Preguntes més freqüents

Quin és l’objectiu de la clau?
L'objectiu del joc és que accepteu el repte d’entrar en un món nou, ple d’enigmes i de proves on només la vostra habilitat i enginy us farà arribar a la meta.
Quin és el número de jugadors recomanat?
El disseny del joc fa que el màxim potencial s’aconsegueixi amb grups de 3 a 6 jugadors. Però si decidiu venir en parella l’experiència seguirà sent igual de divertida i apassionant! En cas que sigueu més de 7 jugadors, perfecte! Podeu reservar 2 hores consecutives i competir amb els resultats obtinguts!
Amb quina antelació puc realitzar una reserva?
Per realizar una reserva es demana una antelació de 24 hores. En cas que vulgueu reservar “last minute” podeu consultar la disponibilitat en el web, i si n’hi ha, contacteu amb nosaltres (via mòbil o correu electrònic) i us fem lloc el mateix dia.
Per reservar hem de pagar prèviament?
No, disposem de diferents maneres de pagament. Via transferència bancària al número de compte que us facilitarem o en el mateix local abans de començar l’aventura. El pagament es podrà fer en efectiu (es requereix import exacte) o mitjançant targeta de crèdit.
Estem realment atrapats en la sala?
La nostra intenció és que creieu que sí però realment per motius de seguretat podreu entrar i sortir de la sala quan vulgueu. L’objectiu es que us creieu tant la història que no voldreu sortir sense conèixer el desenllaç final.
Pot ser perillós? Fa por?
Tota la maquinaria de la clau estàn preparats perquè no puguin soposar cap risc als participants, aixó sí, està preparat perquè tot sembli el més real possible. A més a més, estareu en tot moment vigilats. Per saber la temàtica de cada una de les nostres aventures, consulteu la informació de cada una de les sales.
Hi ha algun requisit per jugar?
No necessites preparació prèvia ni poders especials per poder participar en el joc.
Hi ha alguna limitació d’edat?
Per consultar l'edat necessaria per participar en cada una de les nostres aventures, consulteu la informació de cada sala.
Que passa si ens quedem encallats enmig de la partida?
En tot moment estareu vigilats i el nostre objectiu és que la història no s’aturi ja que baixaria el dinamisme i la diversió de l’activitat.
La puntualitat és important?
Sí, abans de començar l’aventura us introduirem en la història i els objectius a assolir. Per aquest motiu us demanem que el vostre equip estigui apunt per començar el repte 10 minuts abans de l’hora de la reserva. Al finalitzar, ens agrada estar una estona amb vosaltres comentant la jugada i immortalitzar el moment amb una fotografia!
Puc regalar-vos?
Estarem encantats que regaleu La Clau i que la feu arribar com més lluny millor! Nosaltres ens encarregarem que l’experiència sigui inoblidable. Disposem de dues modalitats de regals: un val regal que us farem arribar al correu electrònic que ens indiqueu o un regal personalitzat “made in la Clau” que començarà a posar a prova les vostres habilitats just desprès de desembolicar l’obsequi.