Preguntes més freqüents

Com puc reservar una sessió de Escape Room?
Les reserves només es poden realitzar per la web.
Quin és el número de jugadors recomanat?
Per saber els jugadors que poden participar en l’activitat, consulteu la informació de cada sala. Si sou més jugadors dels què s’indica, podeu reservar 2 sessions seguides a la mateixa sala o si voleu jugar al mateix temps podeu reservar la mateixa hora en sales diferents.
Amb quina antelació puc realitzar una reserva?
Per realizar una reserva es demana una antelació de 24 hores. En cas que vulgueu reservar “last minute” podeu consultar la disponibilitat al calendari de reserves, i si n’hi ha, contacteu amb nosaltres tal i com us indica el mateix calendari i us fem lloc el mateix dia.
En quins idiomes estan disponibles els jocs?
Totes les nostres sales es poden jugar en català i castellà. Si els voleu jugar en anglès ens ho heu de demanar en els comentaris al realitzar la reserva per tenir la sala adaptada el dia que vingueu a jugar.
Per reservar hem de pagar prèviament?
Per formalitzar una reserva es demana un pagament anticipat de 25€. La part restant s’abonarà en efectiu al local abans de realitzar l’activitat.
Al final som més jugadors dels què havíem reservat?
Sempre que no se superi l’aforament establert en cada sala, podeu afegir jugadors d’última hora i pagar la diferència al local.
Es pot modificar la reserva?
Les reserves es poden modificar amb una antelació de 72h. En cap cas s’accepten anul·lacions ni devolucions d’una reserva realitzada.
Estem realment atrapats a la sala?
La nostra intenció és que creieu que sí però realment per motius de seguretat podreu entrar i sortir de la sala quan vulgueu. L’objectiu es que us creieu tant la història que no voldreu sortir sense conèixer el desenllaç final.
Pot ser perillós? Fa por?
Tota la maquinaria de la clau estàn preparats perquè no puguin soposar cap risc als participants, aixó sí, està preparat perquè tot sembli el més real possible. A més a més, estareu en tot moment vigilats. Per saber la temàtica de cada una de les nostres aventures, consulteu la informació de cada una de les sales.
Hi ha algun requisit per jugar?
No necessites preparació prèvia ni poders especials per poder participar en el joc.
Hi ha alguna limitació d’edat?
Per consultar l'edat necessaria per participar en cada una de les nostres aventures, consulteu la informació de cada sala.
Que passa si ens quedem encallats enmig de la partida?
En tot moment estareu vigilats i el nostre objectiu és que la història no s’aturi ja que baixaria el dinamisme i la diversió de l’activitat.
La puntualitat és important?
La puntualitat és molt important ja que un retard en una sessió pot comportar que les següents sessions del dia es vegin afectades. Sempre aconsellem arribar 10 minuts abans de l’hora reservada. Si arribeu passada l’hora de la reserva pot ser que el temps hagi començat a córrer.
Puc regalar-vos?
Estarem encantats que regaleu La Clau i que la feu arribar com més lluny millor! Nosaltres ens encarregarem que l’experiència sigui inoblidable. Disposem de dues modalitats de regals: un val regal que us farem arribar al correu electrònic que ens indiqueu o un regal personalitzat “made in la Clau” que començarà a posar a prova les vostres habilitats just desprès de desembolicar l’obsequi.